Over ons

Tot nu toe was het aanbod van betaalbare juridische diensten niet geschikt voor het midden- en kleinbedrijf. De diensten waren te duur, complex en vooral tijdrovend. Legal Start werkt samen met gedreven juristen en externe advocaten gespecialiseerd in het ondernemingsrecht.  Wij staan ondernemers bij in geschillen die pragmatisch kunnen worden opgelost of via de gang naar de rechter. Ondernemers die te maken krijgen met een faillissementsrekest, worden direct bijgestaan. Voor bestaande cliënten staan wij dagelijks paraat, zodat u altijd juridisch advies kunt inwinnen. Onze tarieven zijn laagdrempelig en toegankelijk voor alle Mkb’ers.

Legal Start Juristen is opgericht om ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bij te staan in juridische kwesties op alle relevante rechtsgebieden. Daarbij staan wij op het standpunt dat voorkomen altijd beter dan genezen is. Dat juridische conflicten vóór zijn de voorkeur verdient boven de gang naar de rechter. En dat nú zorgen voor een solide bedrijfsjuridische structuur zich in de toekomst dubbel en dwars uitbetaalt. Maar ook wanneer een conflict escaleert, kunt u uiteraard op ons rekenen voor juridische bijstand en representatie.

Legal Start Juristen is het goede begin en het halve werk in één.

Rechtsgebieden

Waarom Legal Start B.V.

Legal Start Juristen is opgericht om (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bij te staan ​​in juridische aangelegenheden in alle relevante jurisdicties. Wij nemen u al het juridische werk uit handen. Wij blijven bij het standpunt dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Onze juristen en partner advocaten werken pragmatisch en oplossingsgericht. Het denken in oplossingen betekent dat soms een advies volstaat en soms een procedure noodzakelijk is. Wij geven duidelijk inzicht in de kosten die gepaard gaan met het inschakelen van een rechtshulpverlener. Indien mogelijk spreken wij van te voren een vaste prijs af, zodat uw kosten overzichtelijk blijven. Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Wellicht dat wij met toestemming van uw verzekeraar alsnog voor u kunnen procederen.

Reviews